Publicerad

JULKLAPPSGUIDEN

värmande julklappar - värmeflaska, värmenalle och värmekudde

Att hitta rätt julklapp är inte alltid lätt. Det finns mycket att välja på och sedan ska det ju inte vara något som hamnar direkt på prylhögen och inte heller det tionde par strumpor. En riktigt bra julklapp är rolig, användbar och håller länge. Den ska helt enkelt göra dina nära och kära glada.

Vi alla behöver en varm kram då och då. Värmeprodukter är alltså perfekta att ge bort. Och med en kvalitativ märkesprodukt får du dessutom en produkt som är testad och håller länge. Vi har massor av snygga design så att det verkligen finns något för alla. Här tipsar vi om våra favoritprodukter:

Fortsätt läsa JULKLAPPSGUIDEN

Publicerad

Ha en varm och mysig sportlovsvecka!

värmeflaska sportlov

Fjällen är täckta med ett tjockt lager av snö och glittrar som en diamant i solsken. Dina skidor glider nerför backen och du kan se dina andetag som ett vitt moln i luften när du väntar på liften till toppen. Efter dagens skoj kommer du ”hem” till den enkla stugan och sätter fart på brasan. Livet är lite enklare utan el och det är ju också jättemysig att samla hela familjen runt elden för att värma de kalla fingrarna och umgås.

Fortsätt läsa Ha en varm och mysig sportlovsvecka!

Publicerad

Alla Hjärtans Dag kollektion

värmeflaska love hearts - varmvattenflaska Made in Britain kollektion

I februari är marken fortfarande frusen och du kanske tänker på en helg i skidbacken eller en promenad i det trevliga vinterlandskapet. Precis i den traditionellt kallaste veckan på hela året då vi mest längtar efter lite värme och kärlek infaller Alla Hjärtans Dag.

Fortsätt läsa Alla Hjärtans Dag kollektion

Publicerad

Historien av varmvattenflaskan

antik sängvärmare

Många av oss njuter av varmvattenflaskans mysiga värme de kalla mörka vintermånaderna. Den värmer sängkläderna i ett nafs och den sköna temperaturen gör det lätt att somna. Nuförtiden tar vi denna komfort för givet utan att veta mycket om varmvattenflaskans långa historia.

Fortsätt läsa Historien av varmvattenflaskan

Publicerad

Vetekudde, värmekudde, vetevärmare? Allt du behöver veta!

Vetekudde, värmekudde, uppvärmning i mikrovågsugn

Under senare åren har värmekuddar som enkelt värms i mikrovågsugnen blivit mycket populära. Det finns värmekuddar med syntetisk fyllning som är utmärkta för allergiker och produkter som är fylld med organiskt fyllmaterial, till exempel vetekuddar, vetevärmare eller riskuddar. Du hittar långa modeller som är perfekt för att lägga rund nacken och axlarna och kvadratiska modeller som har den perfekta formen för att lägga på magen. Men hur ska du välja rätt värmekudde mellan alla dessa modeller och hur ska du använda den?

Fortsätt läsa Vetekudde, värmekudde, vetevärmare? Allt du behöver veta!

Publicerad

NY – Kuddli Wheaties med avtagbar vetekudde som värms i mikron

Kuddli wheaties - värmande gosedjur

Våra nya Kuddli Wheaties är i rätt tid inför julen. Möt snöleoparden Eira, huskyn Husdon, älgen Mason och pingvinen Pumble som är så gulliga att man helst vill krama allihopa.

Fortsätt läsa NY – Kuddli Wheaties med avtagbar vetekudde som värms i mikron

Publicerad

9 tips för att välja rätt varmvattenflaska

tips att välja varmvattenflaska

Miljontals människor använder denna brittiska traditionsprodukt varje vinter – varmvattenflaskan. Men det är viktig att inte köpa vad som helst. Ingen vill råka ut för en produkt som börjar läcka efter några gångers användning. Men hur ska man välja varmvattenflaska rätt?

Fortsätt läsa 9 tips för att välja rätt varmvattenflaska