FRAKT & LEVERANS

LEVERANSTID

Beställningar som görs vardagar innan kl. 11, skickas samma dag. Vi levererar med DHL till DHL Servicepoint (du hämtar hos DHL ombudet). Du aviseras genom SMS eller mail och paketet levereras normalt efter 1-3 vardagar.

Vi kan inte garantera särskilda leveransdagar, eftersom vi inte kan påverka DHLs leveranser. Men vi försöker att informera dig om försändningsdagen och alla eventuella förseningar. Expressleveranser erbjuds inte, men du är välkommen att hämta ditt paket i Skogås om du bor i närheten (ring för tid).

 
FRAKTKOSTNADER

Fraktkostnader beräknas för beställningsvärdet av alla varor efter rabatter.

SVERIGE

BESTÄLLVÄRDE FRAKT
1 – 395 SEK 49 SEK
Över 395 SEK GRATIS
Vid avhämtning i Skogås GRATIS (frakt återbetalas i efterhand)

OUTLÖSTA PAKET

För varor som du som kund inte löser ut debiterar vi en kostnad för returfrakt och hantering på totalt 200 kr.

TRANSPORTANSVAR

Vi tar ansvar för varor som skadas under leverans till dig. Det är viktigt att du direkt tar en bild på det skadade godset när du mottagit paketet och reklamerar det direkt till postombudet. Du kan även kontakta oss så hjälper vi dig att få ersättning för den skadade varan.

Vi tar även ansvar för varor som kommer bort när vi levererat dem från vårt lager till dig eller fram till ditt postombud. Har du inte mottagit ditt paket inom rimlig tid, kontakta vår kundservice så hjälper vi dig vidare.

När du returnerar en vara till oss så är det du som kund som ansvarar för godset. Det är mycket viktigt att du packar ner varan noga så att inte varan eller originalförpackningen skadas. Använd aldrig originalförpackningen som yttre emballage för då skadas den. Vid skadad originalförpackning (som uppkommit av orimlig hantering, skada som uppkom vid öppning av förpackning är självklart godtagbart) kommer vi att begära en värdeminskningsersättning av dig som kund.

ÅNGERÄTT OCH RETURPOLICY

Hos Värmeflaskor.se har du 30 dagar öppet köp. Ångerfristen börjar den dagen du tar emot varan. Om varan vid eventuell retur inte är i oförändrat skick kan vi komma att göra ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning.

Vänligen meddela oss ditt ångrade köp via mail till kundservice@varmeflaskor.se . Varan måste returneras inom 30 dagar och ska vara oanvänd, utan skada och i originalförpackningen. Vid nyttjande av ångerrätten betalar du returkostnaden. Returadressen är

WWB Hängmatta & mer / Wiebke Buschmann

Vretvägen 13, 1 tr.

SE-142 34 Skogås

Vi hanterar byten som en retur och ett nytt köp; du skickar tillbaka produkten som du inte vill behålla och beställer enkelt en ny produkt via vår hemsida.

ÅTERBETALNINGSPOLICY

Vi återbetalar det betalda beloppet när vi får varan tillbaka eller inom 15 dagar mot inlämningsbevis. Återbetalningen kan dröja upp till 14 dagar och sker på samma sätt som betalningen kom till oss.