Ha en varm och mysig sportlovsvecka!

värmeflaska sportlov

Äntligen sportlovsvecka! Fjällen är täckta med ett tjockt lager snö och glittrar som en diamant i solen. När du väntar på liften till toppen kan du se dina andetag som ett vitt moln i luften. Dina skidor glider lätt nerför backen. Efter dagens skoj kommer du hem till stugan och sätter fart på brasan. Livet blir faktiskt lite enklare utan el. Det är dessutom mysigt att samla familjen runt elden, värma händerna och umgås. Men hur blir det när du ska sova?

Din sportlovsvecka blir ännu mer perfekt om du vet att din säng inte är iskall när det är dags att lägga sig. Frågar du dig hur det ska gå till helt utan el? En värmeflaska värmer du enkelt med enbart varmt vatten. Vatten går enkelt att värma till exempel över öppen eld. Du kan också värma det med hjälp av en liten gasflamma som ofta finns på plats. Värmeflaskan håller sig varm i flera timmar, och värmer din säng innan du lägger dig. Njut av den mysiga värmen och återhämta dig ordentligt inför nästa dags äventyr! 

Hela vårt sortiment av värmeflaskor hittar du här.

Vår sida använder kakor för en optimal användningsupplevelse av sidan och i marknadsföringssyfte. Genom att använda sidan, accepterar du att kakorna används.