Alla Hjärtans Dag-kollektion

Värmeflaska i formen av ett hjärta i röd nyans

I februari är marken fortfarande frusen. Kanske funderar du på att ta en helg i skidbacken, eller tar långa promenader i det vackra vinterlandskapet? När det är kallt ute längtar vi som mest efter värme och kärlek. Därför är det perfekt att det är under den kallaste dagen på året som den härliga traditionen Alla Hjärtans Dag infaller. 

Alla Hjärtans Dag – så kom den till

Traditionen Alla Hjärtans Dag som en kärleksfest, sträcker sig tillbaka hela vägen till medeltiden. Det beror på att det var i mitten av februari som fåglarna kom tillbaka från sina vinterplatser, och började leta efter en partner för att kunna bygga bo. Det var precis under samma period som man firade helgonet Valentin – och på det sättet blev festen förknippad med kärlek.

I Sverige går Alla Hjärtans Dag-traditionen inte lika långt tillbaka i tiden som i engelskspråkiga länder. Det var inte förrän 1985 som dagen markerades i våra kalendrar. Sedan 90-talet har dagen dock blivit allt mer populär, och ger oss en chans att fira de personer vi bryr oss om.

Kärleksfulla produkter som värmer hjärtat

Värm hjärtat på någon du älskar med lite kärlek och romantik – eller varför inte en värmeflaska? Hos oss på Värmeflaskor.se firar vi Alla Hjärtans Dag med varma hjärtliga produkter.

FASHY värmeflaska Love

Fashy värmeflaska Love - 0,7 l hjärtform

IKO värmeljushållare Vit Hjärta

IKO värmeljushållare Vit Hjärta

Warmies kramhundar

Warmies kramhundar - värmedjur

En underbar present som håller längre än en chokladask eller blomsterbukett – perfekt för en speciell person i ditt liv!

 

Vår sida använder kakor för en optimal användningsupplevelse av sidan och i marknadsföringssyfte. Genom att använda sidan, accepterar du att kakorna används.