Alla Hjärtans Dag kollektion

värmeflaska love hearts - varmvattenflaska Made in Britain kollektion

I februari är marken fortfarande frusen och du kanske tänker på en helg i skidbacken eller en promenad i det trevliga vinterlandskapet. Precis i den traditionellt kallaste veckan på hela året då vi mest längtar efter lite värme och kärlek infaller Alla Hjärtans Dag.

Historien av Alla Hjärtans Dag

Traditionen av Alla Hjärtans Dag som kärleksfest sträcker sig tillbaka till Medeltiden. Fåglarna kom tillbaka från deras vinterplatser i mitten av februari och letade efter en partner för att bygga bo. Det var precis på den tiden man firade helgonet Valentin och på det sättet blev festen förknippad med kärlek.

I Sverige är Alla Hjärtans Dag traditionen inte lika lång som i engelskspråkiga länder. Inte förrän 1985 markerades dagen i våra kalendrar, men sedan 90-talet blev dagen allt mer populär.

Värm hjärtat på någon du älskar med lite kärlek och romantik – eller varför inte en värmeflaska! Vi firar Alla Hjärtans dag med två hjärtliga produkter av vår kollektion Made in Britain.

värmeflaska love hearts - varmvattenflaska Made in Britain kollektion

Värmeflaska Love Hearts   

värmeflaska Hearts & Crosses, detaljer, 2 liter

Värmeflaska Hearts & Crosses

Fodralet tillverkas i 100 % bomull och är en begränsad upplaga med bara två stycken för den svenska marknaden. Den är vadderad med mjuk fleece som isolerar värmeflaskan, så att den förblir varm längre. En lyxig present för en speciell person i ditt liv!

0

Din varukorg