JULKLAPPSGUIDEN

värmande julklappar - värmeflaska, värmenalle och värmekudde

Att hitta rätt julklapp är inte alltid lätt. Det finns mycket att välja på och sedan ska det ju inte vara något som hamnar direkt på prylhögen och inte heller det tionde par strumpor. En riktigt bra julklapp är rolig, användbar och håller länge. Den ska helt enkelt göra dina nära och kära glada.

Vi alla behöver en varm kram då och då. Värmeprodukter är alltså perfekta att ge bort. Och med en kvalitativ märkesprodukt får du dessutom en produkt som är testad och håller länge. Vi har massor av snygga design så att det verkligen finns något för alla. Här tipsar vi om våra favoritprodukter:

Fashy värmekudde Blue Mouse för barn och bebis - luktfri, allergenfriTill bebisen

Denna värmekudde för de allra minsta finns i 2 färger (Blue Mouse och Pink Cat). Värmekudden har ett fodral som är tvättbart och fyllningen är luktfri och allergenfri. De roliga knutdetaljerna är perfekta att greppa tag i för bebisens små händer. Det gör det lätt att leka med myskudden.

Warmies enhörning värmedjurTill små tjejar

Tjejer älskar rosa och enhörningar är högt uppe på favoritdjurslistan. Denna rosa Warmies enhörning med sitt glittriga horn är perfekt för små prinsessor. Ett riktigt mjukt gosedjur att leka med som dessutom kan värmas i mikrovågsugnen för att ge varma kramar när det behövs lite extra tröst och kärlek.

Warmies tiger värmedjurTill små pojkar

Små pojkar är mycket imponerade av vilda djur. Warmies Tigern som är djungelns konung är alltså perfekt. Efter en hel dag med vilda lekäventyr uppskattar pojkarna även tigerns varma och mjuka kramar. Gosedjuret värms lätt i mikrovågsugnen – en fin ritual som underlättar att lugna ner sig när det är sovdags.

Fashy värmeflaska Hearts - 0,7 l varmvattenflaska med fodralTill tonårstjejen

Tonårsåldern är inte lätt för tjejer, en minut känner man sig på toppen och den andra är allt bara fel. Kanske kämpar man med krämpor när man får sin period, kanske är den första kärleken jobbig. Då är det bara bra att få litet extra värme och kärlek av värmehjärtat. Känner man sig på toppen igen är denna Fashy värmeflaska Hearts även snyggt på sängen.

THWBS Rest & Relax Snuggle Cat Pink presentaskTill henne

Rest & Relax Snuggle Cat Pink setet består av en värmeflaska i designfodral samt en ögonmask av samma tyg. Fodralet är en begränsad produktion som syddes i mindre upplaga. En lyxig julklapp för dagarna man känner för lite extra mys och spakänsla.

Warmies Slippies Classic värmetofflorTill honom

Warmies Slippies Classic Blå mikrovågstofflor är en mycket uppskattad present. Golvet kan vara otrevligt kallt på vintern, särskilt i semesterstugan på landet. I mikrovågsugnen är tofflorna snabbt varma och sedan är det bara att sätta på dem och säger ”hej då” till sina kalla fötter. Nu blir det en riktigt mysig juldagsmorgon!

OBS: Vi skickar paket till fredag 21/12, men om du vill vara säker på att ditt paket kommer fram innan jul rekommenderar vi att du beställer senast tisdag 18/12 kl. 12. Om du fortfarande är osäker vad du ska välja, ring gärna (072-9676797) eller maila oss (kundservice@varmeflaskor.se).

0

Din varukorg