Är du redo för den arktiska kylan?

ice crystals

Det börjar bli mörkt redan tidigt på eftermiddagarna, och precis som varje år skapar en första snön kaos i kollektivtrafiken. Nu går det inte längre att förneka – vintern och den arktiska kylan är här. Varför inte driva kylan på flykt med en mysig värmeflaska?

Så fort det börjar bli kyligt ute tar jag fram mina värmeflaskor – du läste helt rätt, jag har flera!

Jag sitter ju nära källan, och har därför ett litet urval av olika modeller av värmeflaskor som passar för olika situationer. När det är kallt ute myser jag till exempel på soffan med en varmvattenflaska med stickat fodral. I sängen värmer jag istället mina fötter, med en Coronation Heritage värmeflaska i ett härligt vadderat bomullsfodral. I famnen har jag en Coronation Mountain Lion varmvattenflaska, med ett fodral i underbart mjuk pälsimitation (jag sover på sidan). Med mina värmeflaskor till hands älskar jag kylan. Det finns helt enkelt ingenting bättre än att mysa med en värmeflaska i soffan eller sängen när det är mörkt och kallt ute!

Är du redo för den arktiska kylan? Spana in vårt utbud av värmeflaskor och värmekuddar så att du håller dig varm hela vintern.

Vår sida använder kakor för en optimal användningsupplevelse av sidan och i marknadsföringssyfte. Genom att använda sidan, accepterar du att kakorna används.