Är du redo för den arktiska kylan?

ice crystals

Det blir mörkt tidigt på eftermiddagarna och som varje år skapar den första snön ett kaos i kollektivtrafiken. Nu går det inte längre att förneka: vintern med sin arktiska kylan är här.

Så fort det blir kyligt tar jag fram mina värmeflaskor – du läste helt rätt, jag har flera!

Jag sitter ju nära källan och har därför ett litet urval av olika värmeflaska modeller för olika ”situationer”. När det är kallt ute, myser jag på soffan med en varmvattenflaska med stickat fodral. I sängen värmer jag mina fötter med en Coronation Heritage värmeflaska som har ett vadderat bomullsfodral och i famnen har jag en Coronation Mountain lion varmvattenflaska med underbar mjuk pälsimitation (jag sover på sidan). Jag älskar kylan – det finns ingenting bättre än att mysa med en värmeflaska i sängen när det är kallt och mörkt ute!

0

Din varukorg