INKASTYL XXL Scarf Alaska med korta fransar, flera färger

149 kr

  • Leverans 1-3 vardagar till DHL ombud
  • 69 kr frakt - gratis frakt över 890 kr
  • Enkel retur - 30 dagar öppet köp

INKASTYL XXL Scarf Alaska

INKASTYL XXL Scarf Alaska är en vinterhalsduk i tjockare mjuk väv. Halsduken har en asymmetrisk form – änderna är spetsiga – och det gör att den har en vacker form när man lägger den runt halsen. Mönstret är 2-färgad och camouflage inspirerad med korta fransar vid kantavslutet. Du kan vända tyget för en annan färgnyans. Denna modellen är mycket stor, det fungerar lika fint att lägger halsduken runt axlarna, det finns alltså flera möjligheter hur du kan styla den. Njut av extra värme och mys under den kalla årstiden.

  • Material: 100 % polyester
  • Vikt: ca 330 g
  • storlek: ca. 70 cm bredd x 200-230 cm lång
  • Tvättråd: max 30 grader, ej torktumlare

Det finns många olika sätt att använda en scarf. Du kan dra den runt halsen och låt den hänga löst för att hålla värmen och lägga till en stilren touch till din outfit. Eller så viker du den dubbelt och dra den runt halsen som en krage för att få lite extra värme. Du kan dra scarfen över axlarna som en cape för att lägga till lite extra stil och värme till en enkel outfit eller använda den som en huvudbonad genom att dra den runt huvudet och knyta den under hakan som en halsduk. Är det en scarf i tunnare material kan du även ha den som en accessoar i håret genom att dra den runt hårknuten eller flätan för att lägga till en personlig touch till din frisyr. Det finns många olika sätt att använda en scarf, så det är bara att experimentera och hitta det sätt som passar dig bäst.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”INKASTYL XXL Scarf Alaska med korta fransar, flera färger”

Halsduk med fläckigt mönster i blåa nyanser
INKASTYL XXL Scarf Alaska med korta fransar, flera färger
149 kr Select options
Vår sida använder kakor för en optimal användningsupplevelse av sidan och i marknadsföringssyfte. Genom att använda sidan, accepterar du att kakorna används.