INKASTYL Tubhalsduk Colours, olika färger

89 kr

  • Leverans 1-3 vardagar till DHL ombud
  • 69 kr frakt - gratis frakt över 890 kr
  • Enkel retur - 30 dagar öppet köp

INKASTYL tubhalsduk Colours

INKASTYL tubhalsduk Colours är stickad i mjuk ull i ett färgglad sicksack mönster. Tubsjalen är mycket praktisk och härligt om du vill värma halsen under den kalla årstiden. Du kan styla halsduken så att den hänger löst, som en varm krage eller även lägga den runt huvud som en mössa. Det finns många olika färger, så att du kan matcha dina kläder eller skapa en ögonfångare med en färgkontrast. Nu kan kylan komma!

  • Material: 100 % ull (akryl)
  • Mått: ca 28 x 170 cm
  • Vikt: ca 80 g
  • Tvättråd: max. 30 grad, ej torktumlare

En tubhalsduk är en lång, rundad halsduk som är gjord för att hålla halsen och nacken varm. Du kan dra den runt halsen och låt den hänga löst för att hålla värmen och lägga till en stilren touch till din outfit. Eller så viker du den dubbelt och dra den runt halsen som en krage för att få lite extra värme. Du kan använda den som en huvudbonad genom att dra den runt huvudet. Är det en tubhalsduk i tunnare material kan du även ha den som en accessoar i håret genom att dra den runt hårknuten eller flätan för att lägga till en personlig touch till din frisyr. Det finns många olika sätt att använda en tubhalsduk, så det är bara att experimentera och hitta det sätt som passar dig bäst.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”INKASTYL Tubhalsduk Colours, olika färger”

Tubhalsduk med gråvitt mönster
INKASTYL Tubhalsduk Colours, olika färger
89 kr Select options
Vår sida använder kakor för en optimal användningsupplevelse av sidan och i marknadsföringssyfte. Genom att använda sidan, accepterar du att kakorna används.