NY – Kuddli Wheaties med avtagbar vetekudde som värms i mikron

Kuddli wheaties - värmande gosedjur

Våra nya Kuddli Wheaties är i rätt tid inför julen. Möt snöleoparden Eira, huskyn Husdon, älgen Mason och pingvinen Pumble som är så gulliga att man helst vill krama allihopa.

De stora mjukdjur av märket The Hot Water Bottle Shop har en mjuk plyschpäls som är härligt att gosa med, även om man inte värmer vetekudden som är fylld med brittisk matvete och fransk lavendel. Gömstället i djurets rygg öppnas med ett kardborreband, så att man lätt kan ta ut värmekudden för att värma den separat i mikrovågsugnen. Du slipper alltså ”koka” hela mjukdjuret (den skulle knappast få plats i mikrovågsugnen). Det blir även lättare att kontrollera vetekudden för slitage, skada eller förkolnad vete. Om du upptäcker slitage, går det bra att bara byta ut vetekudden.

Kuddli Wheaties är ett perfekt alternativ till värmeflaskor, särskild för småbarn. Lavendeldoften känns även på rumstemperatur och den lugnar dina barn även om värmekudden inte värmdes. Gulligt mjukdjur och värmande gosedjur i ett – en perfekt julklapp för barn! Köp här!

0

Din varukorg