FASHY Värmekudde Moorgel röd

149 kr

I lager

Värmekudde med fyllning av moorgel
FASHY Värmekudde Moorgel röd

149 kr

 • Leverans 1-3 vardagar till DHL ombud
 • 49 kr frakt - gratis frakt över 690 kr
 • Enkel retur - 30 dagar öppet köp

FASHY Värmekudde Moorgel röd

Värmekudde fylld med en speciell lera

Vår Fashy värmekudde Moorgel röd har formen av en värmeflaska och med en storlek a 27 x 18 cm får du den lätt i mikrovågsugnen. Moorgel är en blandning av en speciell lera som håller värmen mycket bra och en gel som gör att värmekudden formar sig lättare efter din kropp. Lägg fötterna på soffan, slut ögonen och njut av den sköna värmen som håller sig upp till 4 timmar.

Värmekudden har en röd velouryta i ftalatfri PVC för lagom med värme på den ena sidan, den andra sidan är slät och mycket varm. Moorgel utvecklar en intensiv värme som verkar djupt och upp till 4 timmar. Du värmer din kudde enkelt i mikrovågsugn eller kyler den i frysen om du vill använda den för kylterapi.

Detaljer

 • Märke: Fashy
 • material: 100 % PVC, fyllning: speciallera (moorgel)
 • Storlek: ca. 27 cm x 18 cm
 • Färg: röd
 • uppvärmning i mikrovågsugnen, max 30 sekunder vid max. 800 W
 • detaljerade uppvärmnings- och säkerhetsinstruktioner medföljer
 • du tvättar värmekudden med vatten (max. 30°C)
 • OBS: ska inte värmas i vanlig ugn eller med hett vatten (över 30°C)! Ska inte användas av småbarn!

Om Fashy

Fashy är ett tyskt företag med lång tradition som grundades av Friedrich Kraus 1948. Sedan 1986 har Fashy sitt företagssäte i Münchingen, Tyskland. Företaget tillverkar kvalitativa gummi- och plastprodukter i Tyskland, som till exempel värmeflaskor och värmekuddar.

logo fashy

Kvalitet

Kvalitet är viktig för Fashy, därför väljer de material och råvaror med omsorg. Tillverkaren övervakar produktionen konstant för att säkerställa kvaliteten. Dessutom testar de produkterna även med hjälp av externa testinstitutioner, som till exempel tyska TÜV.

Fashys experter utvecklar innovativa och trendiga produkter. Deras värmeflaskor och värmekuddar fokuserar på tanken ”värme och hälsa”. Alla produkter är gjort enligt senaste produktstandard, med enastående design och kvalitet. Därför är det inte konstigt att Fashys produkter finns inte bara i nästan varje tyskt hushåll utan i runt 70 länder i världen.

Socialt ansvar

Fashy stöder World visions olika projekt i Sierra Leone med en del av försäljningsvinsten av värmeflaskor och värmekuddar. Dessa omfattar bland annat att flera barn får möjligheten att gå till skolan för att utbilda sig och ha en bättre framtid.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”FASHY Värmekudde Moorgel röd”

Vår sida använder kakor för en optimal användningsupplevelse av sidan och i marknadsföringssyfte. Genom att använda sidan, accepterar du att kakorna används.