IKO Värmeljushållare Silverkula

99 kr

I lager

Klotformad värmeljushållare i skinande silverfärg
IKO Värmeljushållare Silverkula

99 kr

  • Leverans 1-3 vardagar till DHL ombud
  • 49 kr frakt - gratis frakt över 690 kr
  • Enkel retur - 30 dagar öppet köp

IKO Värmeljushållare Silverkula

Värmeljushållare i rostfritt stål

IKO Värmeljushållare Silverkula är en rund värmeljushållare i rostfritt stål med en silverfärgad yta som reflekterar färgerna runt omkring sig och ger ett stämningsfullt ljus. När du beställer värmeljushållaren får du med ett värmeljus som du kan tända direkt. Perfekt att tända för mysbelysning i sommarnatten eller vintermörkret!

Värmeljushållaren har en diameter på 10 cm och är 9 cm hög.

  • Värmeljushållare i rostfritt stål med reflekterande yta
  • Ett värmeljus ingår
  • Mått: diameter 10 cm, höjd 9 cm
  • Vikt: 115 g
  • Skötsel: torka av värmeljushållaren med en fuktig trasa vid behov. Produkten kan inte diskas i maskin.

Skapa mysig atmosfär med våra värmeljushållare

En värmeljushållare från oss är den perfekta inredningsdetaljen. Den ger värme, samtidigt som den lyser upp ditt hem. Eftersom den skänker ett vackert och varmt sken i alla rum, kommer den definitivt att kunna skapa en mysig atmosfär i ditt hem när det börjar bli mörkt ute. En värmeljushållare passar för varje tillfälle! Till exempel kan du ha den som ljuskälla på ditt verandabord under en sen sommarkväll, när allt är stilla och inga ljud hörs utom vinden som susar. Du kan ha den som stämningsfull belysning i fönstret under en mörk vinterkväll när snön faller, och det enda du vill är att värma dig med en god kopp te och titta på flingorna som singlar ned utanför. Du kan också använda den när du mediterar, och behöver en belysning som skänker ro och stillhet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”IKO Värmeljushållare Silverkula”

Vår sida använder kakor för en optimal användningsupplevelse av sidan och i marknadsföringssyfte. Genom att använda sidan, accepterar du att kakorna används.