INKASTYL Tubhalsduk Romance, 5 färger

89 kr

Tubhalsduk med prickigt mönster
INKASTYL Tubhalsduk Romance, 5 färger
  • Leverans 1-3 vardagar till DHL ombud
  • 49 kr frakt - gratis frakt över 690 kr
  • Enkel retur - 30 dagar öppet köp

INKASTYL tubhalsduk Romance

INKASTYL tubhalsduk Romance är en vävd halsduk i luftigt tyg och korta fransar på kanten. Basfärgen är naturvit med ett romantiskt mönster i färg. Perfekt om du vill ha lite extra värme och letar efter en lättare modell som även klär dig inomhus.

En tubhalsduk är mycket praktisk. Du kan styla den så att den hänger löst, lägger ett dubbelt varv för att få lite mer värme på halsen eller även lägga den runt huvudet som en mössa. Det finns många olika färger, så att du kan mixa och matcha för en perfekt styling.

  • Material: 35 % viscose, 65 % polyester
  • Mått: ca 95 x 175 cm
  • Vikt: ca 130 g
  • Tvättråd: handtvätt, ej torktumlare

En tubhalsduk är en lång, rundad halsduk som är gjord för att hålla halsen och nacken varm. Du kan dra den runt halsen och låt den hänga löst för att hålla värmen och lägga till en stilren touch till din outfit. Eller så viker du den dubbelt och dra den runt halsen som en krage för att få lite extra värme. Du kan använda den som en huvudbonad genom att dra den runt huvudet. Är det en tubhalsduk i tunnare material kan du även ha den som en accessoar i håret genom att dra den runt hårknuten eller flätan för att lägga till en personlig touch till din frisyr. Det finns många olika sätt att använda en tubhalsduk, så det är bara att experimentera och hitta det sätt som passar dig bäst.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”INKASTYL Tubhalsduk Romance, 5 färger”

Vår sida använder kakor för en optimal användningsupplevelse av sidan och i marknadsföringssyfte. Genom att använda sidan, accepterar du att kakorna används.